Marijke Verhagen

OVER EIGEN!

Wie is EIGEN!?

De drijvende kracht achter Coachpraktijk EIGEN! is Marijke Verhagen (1981)Marijke

Ik ben de trotse moeder van een zoon en dochter.

Naast mijn 14 jaar lange ervaring in verschillende functies binnen het bank- en verzekeringswezen, van adviseur tot leidinggevende, bewandelde ik ook een tweede pad. Ik deed een docentenopleiding Kinderyoga en vervolgens de Pedagogische Academie.

In mijn functie van leidinggevende ontdekte ik mijn passie voor het begeleiden en coachen van mensen. Inmiddels werk ik al een aantal jaar als directeur in de Kinderopvang, waar ik het coachen van mensen kan combineren met het ont-wikkelen van kinderen.

Het gevoel om mensen te helpen vanuit hun kracht te leven, is zo enorm sterk dat ik beide passies heb gecombineerd door mijn hart te volgen en mijn EIGEN! coachpraktijk te beginnen.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen in mijn vakgebied, wat ook blijkt uit de opleidingen die ik gevolgd heb.

  • Een systemisch coachopleiding, waarbij familie- en organisatie opstellingen centraal stonden, met daarbij innerlijke kind werk.
  • Een NLSpel-opleiding, een NLP-opleiding met vooral spel als insteek, waarbij ze zich vooral richten op het ontwikkelen van vaardigheden of het diagnosticeren van bepaalde vaardigheden.
  • Een Speeldokteropleiding, gericht om spelen en bewegen samen in te zetten voor ontwikkeling zowel op sociaal-emotioneel gebied als op (senso) motorische ontwikkeling.
  • De opleiding Professioneel Coach aan de Coachboulevard, waarbij vooral coaching met volwassenen centraal staat.
  • Een Kindercoachopleiding, waarbij vooral de coaching met kinderen en jongeren het uitgangspunt is.

Vanuit mijn oprechte betrokkenheid, sensitiviteit en enthousiasme inspireer ik mensen graag om verbinding te maken met hun talent. Samen met mijn (positief) kritische houding met veel respect naar de ander draagt dit er aan bij dat mensen positieve ontwikkelingen kunnen maken.

— Marijke